Ziher | Kétheti Kultúrális Kínálat zene, film & színpad, fotó, könyv, képző & forma, és konyha rovattal, érdekes cikkekkel.

Képző rovat logó

Strand-divat - made in Hungary!

  • leading: Magyar tervezésű fürdőruhák
  • szerző: Szöveg: Cselényi Eszter
Megjelenés dátuma: 2011. június 08. szerda

Itt a nyár: mindenki elővette már a régi fürdőruhákat, és közben áhítozik az újak után is. A lányoknak ajánlanék magyar tervezésű darabokat, a fiúk pedig nézegethetik a képeket, mindenki örülhet kicsit. :- ) Lássunk néhány hazai tervezőt!

Léber Barbara

Elsőre, akinek ismerősen cseng a név, valószínűleg az alkalmi, esküvői ruhákkal kapcsolja össze a márkát. Most azonban az exkluzív limitált szériás beach kollekció miatt említem meg, ami azt jelenti, hogy amennyiben valaki ebből válogat, nem kerül abba a szituba, hogy ugyanazt a darabot pillantja meg a mellette lévő nyugágyon. Vannak közötte merész, teljesen hordható és elegáns darabok is, kinek mi az előnyben részesített szempont. A mostani kollekció sok fém kiegészítővel van gazdagítva.

www.leberbaraba.hu

+36 20 9555 686

1053 Budapest, Kossuth Lajos u.15.
Magistral

A Magistral 1992 óta működő márka, mely mostanra igen elterjedt itthon (Budapesten és vidéken egyaránt) és külföldön. Széles stílusuknak és anyagválasztékuknak köszönhetően szerintem bárki talál jó darabokat magának, annak ellenére, hogy elsőre nem biztos, hogy mindenkinek eszébe jutna innen válogatni. Mivel kifejezetten fürdőruhát gyártanak több éves tapasztalattal, az alapanyag és a kivitelezés jó minőségű és sok kiegészítőből is válogathatunk.

www.magistral.hu

Budapesten például: Duna Plaza - 1132 Budapest, Váci út 178. I. em.

Phone: 06 1 330 0420
Celeni

 

A fürdőruha-tervezés egy külön szakma, nagyon sok mindenre oda kell figyelni ahhoz, hogy mindenkinek kényelmes és előnyös viselet legyen. Egyrészt fontos, hogy ne csak a modell-alkatok nézzenek ki benne nagyon jól, másrészt sokszor nem hálásak a félhold alakúra, csíkosra lebarnult ügyfelek. A 2011-es nyári kollekciót a tervező egy festőművésszel, Krizsán Zolival csinálta, ezért a fürdőruhába is beemeltek máshol már használt festett mintákat.

Metropolitan Boutique
V. kerület,  Aulich utca 4-6.Rebecca Swimwear

Az idén 20. születésnapját ünneplő designer label kevéssé cseng ismerősen a hazai vásárlók körében, leginkább a „Királynő” és más szépségkirálynő választások szponzoraként találkozunk a márkával.

A cég meseszerű utat járt be az elmúlt 15 évben. Büszkék arra, hogy termékeik 35 ország vásárlóihoz jutnak el és valószínűleg hamarabb jönnek szembe a kollekció darabjai Cannes tengerpartján, vagy a dubai luxus szállodákban, mint hazánkban, bár szerencsére ez a tendencia változni látszik.

Rebecca Kft.
1037 Budapest
Bécsi út 267.
Tel: +3614360226
www.rebeccaswimwear.com

 

{likeit}

.

.